maaliskuuta 28, 2011

Päärynää, bataattia ja kikherneitä


Olen koukussa auringonkukanversoihin. Lehtien rakenne on aivan ihana, samaan aikaan pehmeän samettinen ja mukavan rapea. Tähän asti olen kantanut tätä herkkua kaupasta, mutta näin valon lisääntyessä olisi tarkoitus versoitella itsekin. Sinapinversoja olisi myös tarkoitus laittaa alulle.

Käytin tähän salaattiin auringonkukanversojen lisäksi tuoreita yrttejä, uunissa oliiviöljyn, suolan ja pippurin kera paahdettuja bataattikuutioita, päärynää ohuina siivuja, paahdettuja manteleita, kikherneitä ja avokadoa.


Muutin kommentoinnin nyt avoimeksi, joten ilman erilaisia rekisteröitymisiäkin voi tästä lähtien kommentoida!

2 kommenttia:

Jasmine kirjoitti...

Tää kuulostaa niin hyvältä, että pakko tehdä tätä joku päivä!

Laura kirjoitti...

Suosittelen, mikään ei ole niin hyvää kuin kunnon salaatti ja vastapaistettu leipä!