

Seitanpihvit rucola-omena-pekaanipähkinäsalaatin kera
yhdelle hengelle
1-2 seitanpihviä
2 ohutta viipaletta tuoretta (kaura)leipää
kourallinen rucolaa
puolikas (suomalainen) punakeltainen omena
muutama pekaanipähkinä
puolukoita
oliiviöljyä
(valkoista) balsamicoa
suolaa
pippuria
Valmista seitan mielellään edellisenä iltana marinointiin asti. Anna marinoitua yön yli. Ruskista juuri ennen tarjoilua.
Pilko omena hyvin ohuiksi suikaleiksi. Sekoita rucola, omenasuikaleet ja pähkinät kulhossa. Lisää tilkka oliiviöljyä ja balsamicoa. Rouhi sekaan hieman suolaa ja pippuria. Kokoa salaatti, lämpimät seitanpihvit ja ohuet leipäviipaleet lautaselle. Koristele salaatti puolukoilla.

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti